fbpx

Over mij

Hallo, ik ben Lori, de creatieve oprichtster van Bumble. Fijn dat je even komt kennismaken!

Mama worden was voor mij het begin van een prachtige en boeiende ontdekkingsreis. Van verzorgen tot opvoeden, elke dag is een bijzonder avontuur. Dat kinderen daarbij zelfstandig kunnen leren en verkennen vind ik heel belangrijk. Daarom ontdek ik graag spulletjes die die ontwikkeling maximaal ondersteunen én die er ook nog eens heel erg leuk uitzien.

Ik merkte dat die zoektocht tijdens mijn zwangerschap en als jonge mama me veel energie gaf. Zwangere of pas bevallen vriendinnen adviseerde ik over producten waarmee ik zelf ervaring had, en dat was altijd een schot in de roos.

Mijn ondernemingszin, die een boost kreeg tijdens mijn zelfstandige carrière in de medische sector, begon te kriebelen en bracht me op het idee om zelf iets te starten. Ik besloot om werk te maken van die pas ontdekte passie voor mooie babyspulletjes en goot alles met veel mommy love in een webshop: Bumble!

Bumble is een verzameling zorgvuldig geselecteerde en door mezelf geteste producten voor jou als (aanstaande) mama én jouw baby. Alles is veilig, handig en duurzaam, maar vooral ook mooi, speels, frivool en kleurrijk. Romantisch, maar met nét dat beetje meer pit.

Bumble?

Voor Bumble ga ik op zoek naar alles wat je mamaleven makkelijker maakt én je tegelijk laat wegdromen. In geuren en kleuren.

De natuur en de bijtjes, de fascinatie is er al sinds mijn kindertijd. Als jong meisje hielp ik weleens in het bloemen- en plantenbedrijf van mijn grootouders. De weelderige kleuren en de vlijtige bijtjes die van de ene prachtige bloem naar de andere fladderden … puur genieten vond ik dat! En inspirerend, want voor de naam van mijn eigen creatieve kindje hoefde ik niet ver te zoeken.

Net zoals de bijtjes ga ik voor Bumble continu op zoek naar het beste van het beste. Kortom: naar alles wat je mamaleven makkelijker maakt én je tegelijk laat wegdromen. In geuren en kleuren.

Geniet alvast van jouw reis als (aanstaande) mama. Ik sta je graag bij om de weg extra mooi, bijzonder én duurzaam te maken.

Veel liefs,

Lori

Getest door Bumble

Met veel (mama)liefde test, selecteer en verzamel ik voor jou producten waarvan ik honderd procent zeker weet dat ze je mamaleven vergemakkelijken. En die het letterlijk nog mooier maken.

Daarnaast zijn ook deze criteria een must in de Bumble-selectie:

Veiligheid

Alle producten zijn voorzien van alle veiligheidscertificaten en -labels. Jij en je kindje kunnen dus op beide oren slapen.

Duurzaamheid

Met Bumble wil ik meebouwen aan een mooiere planeet, dus ga ik op zoek naar materialen die lang meegaan. Dankzij die langere levensduur spaar je ook je portemonnee.

Leerrijk

De ontwikkeling van je kindje staat centraal. Daarom ga ik voor speeltjes altijd op zoek naar de educatieve functie ervan. Kortom: spelen en leren gaan perfect samen.

Functioneel

In jouw jonge mamaleven moet het vaak snel gaan, en dus makkelijk. Daarom kies ik altijd voor spulletjes die handig in gebruik zijn. Zo hou jij handen vrij voor wat écht belangrijk is … jouw kleine schat.